Mjaullelujah – förtjusande underhållning för och av kattälskare!

”Ge bort lite lycka! Kattpoesi – sådan finns i ’Förlåt att jag väckte dig, jag var bara uttråkad’ av Jennifer Bark och Stellan Löfving. Stoppa även ner ett Mjaumory i klappen så skickar du en kattmänniska till sjunde himlen”.

Det tipset gav M-magasin sina läsare före jul. Och de är knappast ensamma om att charmas av våra senaste succéer för kattälskare!

Vår ambition var att bjuda landets alla kattmänniskor på ett riktigt roligt kissekalas – och resultatet blev en bok och en spel som uppenbarligen tassar rakt in i hjärtat på fyrbenta vänner. Låt oss berätta mer 😸

Boken ”Förlåt att jag väckte dig, jag vara bara uttråkad” och spelet ”Mjaumory” hittar du bland annat här i vår mysiga kattshop. Ange rabattkod MJAU i kassan och du får 15 % rabatt på allt du handlar!

Femtiotolv kattdikter med igenkänning deluxe

Om du (eller någon du känner) på riktigt älskar katter, är Förlåt att jag väckte dig, jag var bara uttråkad” närmast ett måste i bokhyllan (även om du nog mestadels kommer vilja ha den framme pga sötchocken som kommer med den).

Boken är en samling med 62 finurliga dikter och lika många underbara bilder som tillsammans beskriver det lekfulla livet ur kattens knasiga perspektiv.

Här bjuds vi på det bästa – och det värsta – hos vår älskade djur. För att inte tala om gott om garv och igenkänning för oss som vet vad det är att ha katt i sitt liv. För vem känner inte igen sig i den här dikten?

Förlåt att jag väckte dig, jag vara bara uttråkad hittar du överallt där du normalt köper böcker. Du kan också köpa den i vår kattbutik. Ange rabattkod MJAU och får 15 % på allt i din varukorg! 😻

Det var som katten – ett memory med klös i!

”Att hitta en ny vinkel på Memory kan tyckas som en knepig uppgift, men faktum är att Mjaumory överraskar positivt. Dels beror det på de roliga bilderna, dels på de underfundiga texterna som blir till meningar på rim när korten paras ihop”.

När tidningen Smålänningen skulle betygsätta spel inför jul snålade de inte på komplimangerna. Och det här paret var speltestaren Liam Gunnarssons favorit:

Och andra som testade årets bästa spel verkade tycka minst lika bra om vårt omtalade sällskapsdjurspel.

”Perfekt “gå bort-gåva” till kattälskaren” skrev Expressen i november. Och Värmlands Folkblad höll med i sin spelrecension i december:

Perfekt present till den som inte kan sluta titta på gulliga katter göra konstiga saker. Har du någonsin spelat memory så kan du dessutom redan reglerna, ett enkelt spel med en twist helt enkelt”.

Spelsugen? Här är några fler exempel på godingar ur Mjaumoryboxen som så många tycks tycka om:

Mjaumory köper du i utvalda bokhandlar, hos spelexperten.se och i vår egen kattbutik. Handlar du hos oss, där du också hittar boken, magneter och andra hörliga kattprylar, ange rabattkod MJAU i kassan så får du 15 % på allt du handlar. Mjaullelujah!